Veranderen om relevant te blijven

Verandervermogen in Finance

Duurzaamheid, groeiende complexiteit in de bedrijfsvoering, verscherpte regelgeving rond witwaspraktijken, het nieuwe pensioenstelsel, nieuwe en veranderende distributie- en businessmodellen, de krappe arbeidsmarkt: het zijn allemaal uitdagingen voor financiële dienstverleners. Eén ding is helder: je zult moeten werken aan je verandervermogen

Hoe beter dit is ontwikkeld, hoe groter de kans op succes en op continuïteit. Zo ben je namelijk beter in staat om de benodigde aanpassingen in de organisatie door te voeren, sneller te reageren en daarmee de juiste keuzes te maken. En zo blijf je ook een aantrekkelijke werkgever voor het juiste type medewerkers. Volgens het Nationaal Onderzoek Verandervermogen scoort de financiële sector +8 op een schaal van +100 tot -100. een zeer krappe voldoende dus. 

Werk met BrainProfs gericht aan het verandervermogen en download om daarmee te beginnen het onderzoeksrapport gericht op deze sector.

Download hier het gratis onderzoeksrapport

61%
Van de finance professionals ervaart ruimte om bij te dragen aan verandering.
48%
Van de finance professionals ervaart geen of weinig belemmeringen bij verandering.
22%
Van de finance professionals geeft aan dat er noodzaak is om te veranderen. 
64%
Van de finance professionals vindt de koers van de organisatie sterk.

Why

Wij geloven dat de wijzigingen in de pensioenwetgeving alle stakeholders raakt. Om van idee naar uitvoering te komen is een complex proces. BrainProfs helpt als trusted partner bij de implementatie van de veranderingen als gevolg van de nieuwe wetgeving. Wij zijn gericht op concrete actie en zorgen voor veranderenergie. Wij zijn BrainProfs! 

How

Verandervermogen is de bepalende organisatie-competentie om de kwaliteit en efficiency bij pensioeninstellingen te waarborgen. BrainProfs helpt het verandervermogen naar een hoger niveau te tillen. Verandermoeheid en gelatenheid maken plaats voor veranderverlangen.

What

BrainProfs werkt vanuit een positieve mindset met erkende methodieken vanuit wetenschap en praktijk. Oplossingsgericht veranderen is uitdagend en inspirerend tegelijk. Met focus op de onderstroom en zo eenvoudig mogelijk. Iedereen doet mee; medewerkers zijn immers de sleutel voor succesvol en duurzaam veranderen. 

Dit is het team veranderexperts van BrainProfs gericht op het verbeteren van het verandervermogen in finance:


Rob Kooyman

Managing Partner

Meer informatie

Ton Nijenhuis

Associate Finance

Meer informatie

Tsjang Ye

Associate Finance

Meer informatie

Peter van der Velden

Associate Finance

Meer informatie

Jan van Holten

Associate Finance

Meer informatie

Ewa van den Brink

Associate Finance

Meer informatie

Verbeter nu het verandervermogen in Finance

Zet het verandervermogen op de agenda, breng de verander drivers in kaart, stel vast waar je grootste veranderpotentieel ligt en ga met je medewerkers aan de slag. Neem vrijblijvend contact op met BrainProfs om:

  • Belemmeringen voor verandering weg te nemen
  • Medewerkers de noodzaak voor veranderen te laten ervaren
  • De mate waarin medewerkers de koers van de organisatie kennen en ondersteunen te vergroten
  • De betrokkenheid bij de koers te versterken
  • De veranderruimte te vergroten