The secret of change is not to focus on fighting the old, but on building the new

Socrates

Verandervermogen: kerncompetentie voor finance

Financiële dienstverleners staan voor een complex aan uitdagingen:

  • Duurzaamheid
  • Groeiende complexiteit in de bedrijfsvoering
  • Verscherpte regelgeving rond witwaspraktijken
  • Het nieuwe pensioenstelsel
  • Nieuwe en veranderende distributie- en businessmodellen
  • De krappe arbeidsmarkt

Finance organisaties beschikken weliswaar over diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en een enorm potentieel aan digitale technologieën. Maar om die middelen effectief en impactvol in te zetten is een goed verandervermogen onmisbaar. En daar wringt vaak de schoen.

In de ogen van BrainProfs is in onze snel veranderende en onvoorspelbare omgeving een goed ontwikkeld verandervermogen cruciaal. Zo vergroot je de kans op succes en op toekomstig bestaansrecht. BrainProfs brengt aan de hand van de Business Fitscan het verandervermogen in kaart. Zo kun je de veranderruimte bij medewerkers vergroten, kun je het leiderschap meer tools geven verandering tot een succes te maken en neem je belemmeringen voor verandering weg. Dat maakt duurzaam veranderen mogelijk en dat maakt je als financiële instelling toekomstbestendig.

Download nu het onderzoeksrapport, breng met BrainProfs je eigen verandervermogen in beeld en zorg ervoor dat je als organisatie duurzaam kunt veranderen. Zo blijf je relevant voor klanten en andere stakeholders. Zo blijf je toekomstbestendig

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend het Nationaal Onderzoek Verandervermogen gericht op de finance.