"Mensen de beste versie van zichzelf laten ontdekken"

Dirk Bader sluit zich aan als expert bij BrainProfs
14 april 2021 in
"Mensen de beste versie van zichzelf laten ontdekken"
Teun Putter

Graag stellen wij een nieuwe BrainProfs expert voor: Dirk Bader, Vernieuwer

Dirk Bader staat voor groei van het eigen potentieel, voor waarachtig leiderschap en leven vanuit je kracht voor iedereen. Als bevlogen business consultant is Dirk in staat om mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken en te leren inzetten. Dirk laat mensen anders naar zichzelf kijken en heeft ruime ervaring met verandertrajecten en wendingen binnen organisaties. Daarbij staat de mens centraal en het belang van de organisatie voorop. Dirk blijft overigens actief als zelfstandig consultant. 

Duurzame veranderingen

Dirk Bader: “Als bevlogen teamcoach en business consultant, ben ik in staat om mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken en te leren inzetten. Met mijn ervaring in complexe verandertrajecten binnen organisaties pas ik heel goed bij BrainProfs. Bij BrainProfs gaat het onder andere om het betrekken van de onderstroom in veranderstrategieën. Alleen dan ben je in staat duurzame veranderingen te realiseren, en dat onderschrijf ik volkomen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst projecten samen met de andere BrainProfs experts op te pakken en nieuwe ervaring op te doen met onder andere Solution Focus." 

Solution Focus

Rob Kooyman, managing partner bij BrainProfs: “We zijn blij dat wij van de kennis en ervaring van Dirk Bader als zelfstandige professional gebruik kunnen maken. We zien dat je mensen kunt laten groeien door het vergroten van de persoonlijke capaciteit, maar veel organisaties laten hier kansen liggen. BrainProfs biedt hiervoor een oplossing met bijvoorbeeld Solution Focus, Agile en Lean oplossingen. We kijken er naar uit om dit soort uitdagende projecten met Dirk op te pakken." 

"Mensen de beste versie van zichzelf laten ontdekken"
Teun Putter 14 april 2021
Deel deze post