De focus op de onderstroom en oplossingsgericht werken

Focus op maatwerk en persoonlijke aandacht
27 juli 2023 in
De focus op de onderstroom en oplossingsgericht werken
BrainProfs

De vakpers betitelt BrainProfs | Stay Ahead vaak als een boutique consultancy. Dit klinkt heel chique, maar wat houdt dat dan eigenlijk in? ChatGPT verwoordt het als volgt: “Een boutique consultancy is een type adviesbureau dat zich richt op gespecialiseerde en nichegebieden binnen de consultancysector. In tegenstelling tot grote, algemene adviesbureaus die een breed scala aan diensten aanbieden, legt een boutique consultancy zich toe op specifieke branches, sectoren of expertisegebieden.”

Directe betrokkenheid

Dit is een wat algemene omschrijving. Wat vooral in het oog springt, is de volgende passage: “Wat een boutique consultancy onderscheidt, is de focus op maatwerk en persoonlijke aandacht. Ze werken vaak met kleinere teams van hooggekwalificeerde consultants en hebben een directe betrokkenheid van de partners en senior adviseurs bij de projecten. Hierdoor kunnen ze flexibeler zijn en op maat gemaakte oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten."

Duurzaam veranderen

In die zin heeft de vakpers dus gelijk om BrainProfs te betitelen als een boutique. De expertise waar wij ons op richten is duurzaam veranderen, waarbij we organisaties nieuw leven inblazen met veranderenergie. De focus op de #onderstroom en oplossingsgericht werken staan hierbij centraal, wat ons in staat stelt maatwerk te leveren en in te zetten op persoonlijke aandacht.

Solution Focus

De experts die aan BrainProfs verbonden zijn, staan allen voor deze aanpak en delen een passie voor solutionfocus. We ontmoeten elkaar tijdens projecten en kennissessies. En uiteraard tijdens de jaarlijkse barbecue in Akersloot. Een elftalfoto, die lang niet compleet is, mag dan niet ontbreken. Het is een mooi stel! Dank Rob Kooyman voor de gastvrijheid. Meer weten over onze aanpak? Je weet ons te vinden.

De focus op de onderstroom en oplossingsgericht werken
BrainProfs 27 juli 2023
Deel deze post