BrainStax

Stay ahead with digital transformations

De toekomst is datagedreven

BrainProfs werkt nauw samen met zusteronderneming BrainStax, vooral als het gaat om het implementeren van datagedreven werken. Door mens, data en technologie optimaal met elkaar te verbinden, brengt BrainStax organisaties naar een hogere digitale volwassenheid. Duurzaam innovatief én vindingrijk. 

Zo blijf je relevant in de wereld van morgen.

monitor screengrab

Wat bereik je met datagedreven werken?

  • Met minder mensen meer werk verzetten
  • Sneller betere besluiten nemen
  • Nieuwe proposities, dienstverlening of producten ontwikkelen
  • Meer onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie

Datagedreven werken betekent ook een andere manier van werken. Tot voor kort werden nog veel beslissingen gebaseerd op intuïtie en onderbuikgevoelens. Nu moet je kunnen vertrouwen op data, die je op verschillende plekken en momenten in de organisatie verzamelt en analyseert. Data die je vervolgens met kunstmatige intelligentie kunt verrijken, zodat je beslissingen kunt baseren op verwachtingen voor de toekomst en veel minder op resultaten uit het verleden. Kortom, je zult als organisatie een andere manier van werken moeten omarmen en daarbij moet je je medewerkers meenemen. Oude, wellicht wat vastgeroeste werkwijzen maken plaats voor de flexibiliteit en wendbaarheid van datagedreven werken. En dat is waar BrainProfs en BrainStax elkaar aanvullen.

BrainProfs en BrainStax helpen je stap voor stap de nieuwe digitale mogelijkheden optimaal te benutten. Van gegevensanalyse en automatisering tot cloudplatforms en meer. Bovendien weten wij hoe je de mensen in je organisatie meekrijgt op jullie data journey. En hoe je een organisatiecultuur stimuleert die innovatie en verandering versnelt. Dit doen we onder andere met ADKAR. ADKAR staat voor: Awareness, Desire, Knowledge, Ability & Reinforcement. Wij helpen afdelingen, teams en individuele medewerkers met het ADKAR model om te experimenteren en te leren. Belangrijker nog: wij helpen van top tot bottom alle beslissers af te komen van hun verslaving om iedereen te vertellen wat ze moeten doen. Zo krijgt de organisatie vertrouwen in data.

Awareness


Desire


Knowledge


   Ability


Reinforcement


​Neem vandaag nog contact met ons op voor een strategisch adviesgesprek. Wij tonen je graag hoe je de kracht van datagestuurd werken volledig benut in jóuw organisatie.