BrainProfs verbreedt portfolio met twee gecertificeerde Business Fit Adviseurs

Roland Hanegraaf en Jan van Holten gecertificeerd om de Business Fitscan zelfstandig uit te voeren
4 april 2022 in
BrainProfs verbreedt portfolio met twee
gecertificeerde Business Fit Adviseurs
BrainProfs

Twee veranderexperts van BrainProfs zijn onlangs gecertificeerd als Business Fit Adviseur. Roland Hanegraaf en Jan van Holten zijn nu nog beter in staat om de Business Fitscan zelfstandig uit te voeren. BrainProfs maakt in haar dienstverlening gebruik van deze methodiek om het verandervermogen van een organisatie op een objectieve en wetenschappelijk verantwoorde wijze te bepalen. Door de kennis rondom de Business Fitscan te verbreden en verdiepen is BrainProfs nog beter in staat veranderprocessen van organisaties te versnellen en succesvoller te maken.

BrainProfs helpt organisaties duurzaam te veranderen en veranderprocessen te optimaliseren, waarbij de kracht en de kennis van medewerkers worden benut. Het valt hierbij op dat veel organisaties weinig inzicht hebben in hun vermogen om te veranderen. Het ontbreekt hen vervolgens dan ook aan de middelen om het verandervermogen te verbeteren. Verandertrajecten dreigen daardoor te verzanden en hebben niet een optimaal rendement. “Organisaties zoeken dan ook naar praktische instrumenten om de kunst van het veranderen onder de knie te krijgen. Door ons vaste partnership hebben wij de Business Fitscan al in de praktijk kunnen brengen. Nu we de vraag naar dit soort dienstverlening zien toenemen, willen we onze kennis verbreden en uitbreiden onder onze veranderconsultants. Ik ben dan ook trots op het feit dat collega’s Roland Hanegraaf en Jan van Holten officieel gecertificeerd zijn als Business Fit Adviseur”, zegt Rob Kooyman, directeur van BrainProfs.

Aan de certificering ging een intensief opleidingstraject vooraf. Het examen bestond naast de toetsing van de kennis over de business Fitscan uit de behandeling van een reële casus. Roland Hanegraaf: “We kregen de opdracht om resultaten van metingen te duiden en te analyseren. Dit dienden we te vertalen in een advies, dat vervolgens moest worden gepresenteerd aan de board. Deze praktijkgerichte vorm van toetsen heeft mij veel inzichten gebracht.”

 “Ik kijk ernaar uit om namens BrainProfs met de Business Fitscan aan de slag te gaan om organisaties te helpen hun verandervermogen in kaart te brengen en te verbeteren. Je kunt nu heel gericht sturen op maatregelen waardoor veranderen sneller, succesvoller en leuker wordt. Als gecertificeerde Business Fit Adviseur leggen we nu een gevalideerde basis voor een succesvolle verandering”, aldus Jan van Holten.


BrainProfs verbreedt portfolio met twee
gecertificeerde Business Fit Adviseurs
BrainProfs 4 april 2022
Deel deze post