Preview Training Solution Focus in Organisations

Registraties zijn gesloten

Solution focus in organisations

Meld je aan om te ontdekken of deze methode iets voor je is!


Je bent consultant, coach, interim-manager of manager. Je bent goed opgeleid en gecertificeerd in Lean, Six Sigma,  Agile of vergelijkbare benaderingen. Je hebt ervaring in allerlei organisaties. En je bent tot de conclusie gekomen dat al die approaches voldoen, maar ook hun beperkingen kennen.
BrainProfs | Solutions for Change herkent dat en heeft ervaren dat de sleutel voor succes van change berust bij de eigen medewerkers, de eigen kwaliteiten en de historie van een organisatie.

Solution Focus in Organisations

Het benutten van die eigen kracht betekent niet alleen een geweldige versneller voor de analyse en aanpak van problemen en verandering, maar het creëert ook de energie om die verandering te realiseren. In de afgelopen jaren hebben we mooie ervaringen opgedaan bij diverse organisaties.

De houding en de methode die we daarbij gebruiken is Solution Focus. In Nederland ook wel bekend als Oplossingsgericht Werken. De kortste manier om de reden van het succes te omschrijven is de gerichtheid op de toekomst, de (h)erkenning van de eigen kwaliteiten van de bestaande medewerkers en de teamgerichte aanpak van problemen en uitdagingen. De consultant stelt zich niet op als de expert, maar als de versneller van gewenste verandering en strategie.

Al onze medewerkers zijn ofwel gecertificeerd in Solution Focus ofwel daarnaar onderweg. We merken dat die aanpak zeer succesvol is. Tegen vaak lagere kosten, met minder inspanning en zeer deskundig helpen onze professionals de organisatie de gewenste verandering te realiseren. En we gaan nu meer mensen opleiden en certificeren.

5-daagse training tot Solution Focus in Organisations expert

We hebben een 5-daagse training ontwikkeld, goedgekeurd door de SFIO ( Solution Focus in Organisations). Aan het eind van de training ben je in staat om (bijv.  namens BrainProfs) als consultant ondersteuning te bieden bij tal van uitdagingen rond IT, change, logistics, management of digitale transformatie.

Trainingsopzet

Het gaat om vier opleidingsdagen (2 x 2) en een terugkomdag. Globaal ziet de opleiding er als volgt uit:

1.     SOLUTION FOCUS als grondhouding
2.     SOLUTION FOCUS in gesprekken (sturen, coachen, leiding geven)
3.     SOLUTION FOCUS inzetten bij het faciliteren van teams (teamflow, interventies, faciliteren)
4.     SOLUTION FOCUS inzetten in verandering van grote organisaties 
5.    Terugkomdag  en support bij reviewing

Kosten

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen groepen worden samengesteld (max. 12 en min. 6 deelnemers). De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en zullen tussen 1.595,- en 1.795,- euro (exclusief BTW) bedragen. De eerste vier opleidingsdagen zijn vóór de zomer, de terugkomdag kort na de zomer van dit jaar. 

Locatie

De locatie is Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam of een vergelijkbare.

Aanmelden voor de training

Na de preview op 19 maart aanstaande kun je je inschrijven en op 19 maart verwachten we nogal wat belangstellenden.

Je bent van harte welkom en meld je aan voor de preview op 19 maart.
   
Datum & Tijd
donderdag maart 19, 2020
14:00 17:00 (Europe/Amsterdam)
Locatie

Golfcentrum De Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46
Amsterdam 1105 AA
--Golfcentrum De Hoge Dijk--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

BrainProfs

+31 6 43596700
rob.kooyman@brainprofs.com
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.