Boekpresentatie Jos Claessens

Registraties zijn gesloten

Minicongres ‘de weg van het succes’ rond lancering ‘dagboek van bewust leiderschap’ en ‘van inspiratie naar verantwoordelijkheid’. Beleef strategie-uitvoering, leiderschap en verandering. Voel de onderstroom die niemand ziet, maar de richting bepaalt op elk gebied.


Maar de onderstroom die niemand ziet, bepaalt de richting op elk gebied … zingt Stef Bos.

Hoe waar is zijn stelling? Waar, denk ik. Die onzichtbare energie zorgt namelijk niet alleen voor slapeloze nachten, maar ook voor sterke verhalen. Zo bromt een buurman over de zoveelste reorganisatie die niets zal opleveren, want het puin van de vorige is nog niet opgeruimd. En klaagt een vriendin over de weerstand in haar bedrijf waar ze maar geen grip op krijgen door een aantal vervelende collega’s.

Herkenbaar? Vast. Waar zijn die mensen en organisaties in hemelsnaam mee bezig, schiet door mijn hoofd. Met leven of overleven? Leven in angst of in vertrouwen? Hoe bewust zijn ze, als individu en als team? Nemen ze de leiding over hun eigen leven en, al zijn ze manager of niet, in hun organisatie?


Deze en meer uitdagende vragen komen op ons minicongres aan bod, met optimisme en humor geleid door middagvoorzitter Charles Groenhuijsen. Door een interview van Hedda Schut deel ik zelf graag mijn inzichten zoals verwoord in het dagboek van bewust leiderschap en de managementkaarten van inspiratie naar verantwoordelijkheid. Charles zal de dialoog met de zaal faciliteren en de sprekers introduceren. Rob Kooyman, Willemijn Botermans en Nico Anten zijn experts en ervaringsdeskundigen die vertellen over hun beleving en drijfveer: turnarounds, burn-outs en leiderschap. Na het overhandigen van de eerste exemplaren sluiten we het formele gedeelte af om de dialoog onder het genot van een borrel voort te zetten.

15:00        Ontvangst
15:30        Openingswoord - Charles Groenhuijsen
15:45        Interview met Jos Claessens - Hedda Schut
                 In dialoog met de zaal - Charles en Jos
16:30        Boven- of onderstroom? - Rob Kooyman
                 Leven of overleven? - Willemijn Botermans
                 Angst of vertrouwen? - Nico Anten
17:15        Uitreiking eerste exemplaren aan Lia Belilos
                 Dank- en slotwoord - Charles en Jos
17:30        Borrel en signeersessie
19:00        Afscheid


Datum & Tijd
donderdag
27 juni 2019
15:00 19:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Schouwburg Amstelveen (Kleine zaal)

Stadsplein 100
1181 ZM Amsterlveen
--Schouwburg Amstelveen (Kleine zaal)--
Krijg het adres
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.