Verandervermogen in de zorg is meetbaar en stuurbaar

Stel dat je de juiste kennis over je organisatie had, voordat je aan een verandertraject was begonnen. Dan had je over verschillende valkuilen kunnen heen stappen. Zoals het ontbreken van veranderruimte bij medewerkers, een verkeerde aansturing door het leiderschap of onwetendheid over de koers van de organisatie. 

De Business Fitscan brengt dat in beeld. Met betrekkelijk eenvoudige middelen en vrij weinig energie in tijd brengt BrainProfs u uw eigen organisatie in beeld. Zo ken je de impact, de weerstand, de drijfveren, de reactie op de ingezette koers. Je weet dus hoe je organisatie reageert op veranderprocessen. En je weet wat je moet doen om het verandervermogen te verbeteren. 

Download nu het onderzoeksrapport, breng met BrainProfs je eigen verandervermogen in beeld en zorg ervoor dat je als organisatie duurzaamkunt veranderen. Zo blijf je relevant voor cliënten en andere stakeholder. Zo blijf je toekomstbestendig. 

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend het Nationaal Onderzoek Verandervermogen gericht op de zorg.

 

Intelligence is the ability to adapt to change

Stephen Hawkins
 Ja, stuur mij het rapport. Nadat het rapport gestuurd is, geef ik toestemming om mij nog één keer een email te sturen als opvolging.

Thank You For Your Feedback

Our team will message you back as soon as possible.
In the meantime we invite you to visit our website.