Zorgsector: benut je veranderpotentie

BrainProfs start initiatief gericht op de zorgsector
May 8, 2023 by
Zorgsector: benut je veranderpotentie
BrainProfs

BrainProfs is onlangs een initiatief gestart gericht op de zorgsector. Uit het Nationaal Onderzoek Verandervermogen is namelijk gebleken dat zorginstellingen hun veranderpotentieel veel beter kunnen benutten. Belangrijk in deze tijd, waarin veranderingen juist voor meer energie en elan in de sector kunnen zorgen. 


Verandermoeheid wordt veranderverlangen

De veranderexperts van BrainProfs | Stay Ahead, onder wie Sieds Rienks, Roland Hanegraaf en Paul Koopman, brengen het verandervermogen in kaart van zorgorganisaties om dat vervolgens vanuit een heel gericht en gedragen advies naar een hoger niveau te helpen tillen. Geheel in lijn met de visie en ambitie van de organisatie. Waar zij aan het werk gaan, wordt verandermoeheid omgezet in veranderenthousiasme. Zij verbinden en betrekken alle medewerkers, waardoor zij in beweging komen, veranderingen beter, sneller en goedkoper verlopen en zelfs als leuker worden ervaren. 
 
Meer weten? Download het onderzoeksrapport over het verandervermogen in de zorg en benut het veranderpotentieel van jouw organisatie.

Zorgsector: benut je veranderpotentie
BrainProfs May 8, 2023
Share this post