Persbericht

Persbericht
November 25, 2020 by
Persbericht
Teun Putter

Akersloot/Sittard - 24 november 2020 - BrainProfs  en Business Fitscan sluiten een samenwerkingsovereenkomst. BrainProfs gaat in haar dienstverlening gebruik maken van de Business Fitscan, een methodiek waarmee het verandervermogen van een organisatie op een objectieve en wetenschappelijk verantwoorde wijze wordt bepaald. Door deze samenwerking is BrainProfs nog beter in staat veranderprocessen van organisaties te versnellen en succesvoller te maken. 

Verandervermogen

“Business Fitscan is erin geslaagd om de voorzienbare risico’s en valkuilen bij veranderingsprocessen onafhankelijk en objectief in kaart brengen. Zo krijgen we een helder beeld van het verandervermogen van een organisatie en kunnen we gerichte stappen zetten om het draagvlak voor veranderen bij alle stakeholders te vergroten en daarmee ook de kans op succes”, zegt Rob Kooyman, directeur van BrainProfs. BrainProfs helpt organisaties duurzaam te veranderen en veranderprocessen te optimaliseren, waarbij de kracht en de kennis van medewerkers worden benut. BrainProfs gebruikt hierbij leidende methodologieën zoals LEAN, 6 Sigma, Agile en Solution Focus. “We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden of instrumenten die bijdragen aan succesvolle verandertrajecten bij onze klanten. We zijn dan ook erg blij dat we nu kunnen samenwerken met Business Fitscan.” 

Succesvolle verandertrajecten

“Wendbaarheid van organisaties is essentieel in de huidige tijd. Het is dus belangrijk te weten hoe je die kunt vergroten”, vertelt Tom Koppelman, directeur bij Business Fitscan. “Wij hebben ons verdiept in de wetenschappelijke benadering van het verandervermogen van een organisatie en willen onze kennis hierover zo breed mogelijk delen. Daarom hebben we deze kennis omgezet in praktisch toepasbare producten, zoals de Business Fitscan. Door de samenwerking met BrainProfs worden onze tools op grotere schaal ingezet en realiseren we een breder bereik. Samen werken we zo aan succesvollere verandertrajecten. En met de ervaring die BrainProfs opdoet, zorgen we ervoor dat onze producten continu worden verbeterd.”

***


BrainProfs, Rob Kooyman / Rob.Kooyman@brainprofs.com / +31 643596700


Business Fitscan, Tom Koppelman / t.koppelman@businessfitscan.com / +31 627623276

Persbericht
Teun Putter November 25, 2020
Share this post