Jan van Holten, Accelerator, sluit zich aan bij BrainProfs

Brede ervaring in IT, Finance en zorg
January 14, 2021 by
Jan van Holten, Accelerator, sluit zich aan bij BrainProfs
Teun Putter

Graag stellen wij een nieuwe BrainProfs expert voor: Jan van Holten, Accelerator. 

Jan van Holten heeft een brede en rijke ervaring als sales director, portfolio- en programma manager van strategie versnellende veranderingen. Jan is op bekend terrein in de IT, Finance en Zorg. Hij heeft ervaring met SolutionFocus voor snellere strategierealisatie, consulting, outsourcing, compliance en ondernemerschap. 

Onderstroom

Jan van Holten: “De aanpak van BrainProfs om in het realiseren van duurzame veranderingen vooral de onderstroom van een organisatie te adresseren, spreekt mij erg aan. Ik kijk er naar uit om met deze benadering, in combinatie met mijn oplossingsgerichte houding, organisaties te helpen bij het succesvol uitvoeren van hun strategie.” Jan overigens blijft actief als zelfstandig consultant. 

Solution Focus

Rob Kooyman, managing partner bij BrainProfs: “We zijn blij dat wij van de kennis en ervaring van Jan van Holten als zelfstandige professional gebruik kunnen maken. Jan heeft een schat aan ervaring als het gaat om verandermanagement, onder andere op het raakvlak van business en IT. Met zijn ‘Solution Focus’ past Jan heel goed bij BrainProfs.” 

Jan van Holten, Accelerator, sluit zich aan bij BrainProfs
Teun Putter January 14, 2021
Share this post